Το Αρχοντικό μας

Ο ξενώνας Αρχοντικό Πρεδάρη  βρίσκεται στη Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας στην ευρύτερη περιοχή του Φενεού με τη φημισμένη λίμνη Δόξα. Η διαμονή σας στη Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας μπορεί να σας μείνει αξέχαστη επιλέγοντας ένα από τα προσεγμένης αισθητικής δωμάτια του Αρχοντικού μας.

Τα μπαλκόνια του Αρχοντικού Πρεδάρη έχουν θέα πάνω στην πλατεία και δίπλα από την πετρόκτιστη εκκλησία που είναι κτισμένη το 1880, στην πανέμορφη περιοχή του οροπεδίου του Φενεού (υψόμετρο 1.050) της ορεινής Κορινθίας φτάνοντας το μάτι μέχρι τη λίμνη Δόξα και τις πλαγιές της Ζήρειας. Η απόδραση και η διαμονή στο Φενεό και τη λίμνη Δόξα της Ορεινής Κορινθίας συνδυάζει πολλές εκπλήξεις που κάνουν τον επισκέπτη να ανανεωθεί ψυχικά και σωματικά.

Το Αρχοντικό Πρεδάρη κτίστηκε το 1870 περίπου και αρχικά χρησιμοποιήθηκε, από  την οικογένεια ως κατοικία.

Το έτος 2005 ξεκίνησαν οι εργασίες μετατροπής του σε ξενώνα, οι οποίες διήρκεσαν έως το 2006. Η προσπάθεια μας ήταν να μείνουν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτιρίου, πράγμα το οποίο επετεύχθη στον μέγιστο βαθμό, ενώ παράλληλα εξοπλίσθηκε με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις για τους επισκέπτες του.

to-arhontiko-predari-goura1 to-arhontiko-predari-goura2 to-arhontiko-predari-goura5  to-arhontiko-predari-goura6 to-arhontiko-predari-goura7 to-arhontiko-predari-goura8 to-arhontiko-predari-goura10 to-arhontiko-predari-goura11 to-arhontiko-predari-goura13 to-arhontiko-predari-goura14

Ο Κήπος του Αρχοντικού όπου περιμετρικά υπάρχουν λουλούδια και έλατα, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι προσφέρεται για να  ηρεμεί τον επισκέπτη, και του δίνει την δυνατότητα να απολαύσει τον καφέ του σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Επίσης τον Χειμώνα στο φόντο του άσπρου, μία διαφορετική όψη βλέποντας τα χιονισμένα δέντρα και λουλούδια.

to-arhontiko-predari-goura4 to-arhontiko-predari-goura3 to-arhontiko-predari-goura9 to-arhontiko-predari-goura12